fbpx

Om oss

KAV startade verksamheten i Katrineholm år 2017

Katrineholms Auktionsverk är ett helt fristående lokalt Katrineholmsföretag som ägs av Elin Hemlin. Elin har tidigare ägt ett i regionen välkänt företag inom fönsterputs, hon är en duktig fotograf och möter alltid utmaningar med ett glimrande leende.

Företaget har en tydlig service -och miljöinriktning där man valt att fokusera på tjänster och att bevara det som är gammalt och unikt. Katrineholms Auktionsverk är erkänt duktiga på planering av större projekt där privatpersoner behöver hjälp att tömma lägenheter hus eller gårdar.  

Riktningen har varit tydlig de senaste åren, där man gått från renodlad auktionsverksamhet till att hantera större serviceuppdrag.

I dessa dagar har företaget dessutom redan ställt om till mer nätbaserad handel och verksamheten stängdes för publika avhämtningar redan i mars 2020, med omsorg för både personal och kunder. 

 

Företagets mål

Att bli bäst på service och återvinning i hela Sörmland.

Vision

Eftersom företaget jobbar i hela mellansverige är det inte omöjligt att inom några år jobbar man nära kommunal verksamhet och lokala bolag på flera orter. Det finns tydliga mål både avseende återvinning, expansion, service och kvalitet.

Värderingar