fbpx

Vi är ETT serviceföretag – EN kontaktperson – ALLA tjänster

Katrineholms Auktionsverk är ett familjeägt serviceföretag med huvudkontor i Katrineholm, 10 minuters gångväg från resecentrum. Vi är specialiserade på helhetslösningar för döds -och konkursbon. Vi arbetar sida vid sida med rikstäckande aktörer och auktionerar ut objekt som säljs till kunder i hela världen, flera gånger i månaden, året om.

Vårt mål är att tillhandahålla kvalitativa föremål från andrahandsmarknaden i stora mängder till marknadspriser. Vi avyttrar objekten genom fartfyllda onlineauktioner .

Katrineholms Auktionsverk är stolta över att vara en del av det lokala serviceutbudet i KFV regionen och Mellansverige. Sedan företaget startade 2017 har  tusentals objekt förmedlats till nöjda kunder.

Har Ni behov för specialkompetens? Vi har den. Önskar Ni hjälp med att avyttra hela eller delar av ett hem, vi kommer givetvis till Er och gör en affär. Behöver Ni hjälp med bortforsling, packning, återvinning och flyttstädning? Då har Ni hittat rätt serviceföretag. Vi arbetar enligt modell med fast pris och RUT-avdrag.

Ring oss eller skicka mail idag så återkommer vi så snart vi har möjlighet. Varmt välkomna till oss!

Katrineholms Auktionsverk  är registrerade för moms, innehar F-skattsedel och har  samtliga tillstånd från polismyndighet för att bedriva handel med begagnade varor i enlighet med förordning (1999:272) §2.

Translate »